Παραγγελίες

Για να αγοράσετε τα προϊόντα μας θα πρέπει: να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας.

Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αγορά σαν επισκέπτης ή σαν πελάτης δημιουργώντας Λογαριασμό στη σελίδα μας. Στη συνέχεια θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία που ζητάει η ιστοσελίδα, για την έκδοση της απόδειξης/τιμολογίου και την αποστολή των προϊόντων στην επιθυμητή τοποθεσία.

Ακολουθείστε τις οδηγίες. Επιλέξτε τον τρόπο εξόφλησης και τέλος προωθήστε μας την παραγγελία σας πατώντας “Επιβεβαίωση παραγγελίας”. Σε λίγα λεπτά θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης για τη λήψη της παραγγελίας σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά, στο τηλ. 2310 426166, 2313 054694 ή να στείλετε e-mail στο orders@perigaias.gr

Αποστολή προϊόντων

Κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, καλείστε να επιλέξετε με ποιον τρόπο επιθυμείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε.

 • Όλες οι παραγγελίες που λαμβάνονται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 16:00, εκτελούνται και αποστέλλονται έως τις 19:00 της ίδιας μέρας (ΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ με ΠΑΡΑΔΟΣΗ την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ)

Παραγγελίες που αποστέλλονται Δευτέρα με Παρασκευή μετά τις 16:00, εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη μέρα της εταιρίας.*Οι παραγγελίες που λαμβάνονται μετά τις 16:00 την Παρασκευή, εκτελούνται και αποστέλλονται το Σάββατο.

 • Όλες οι παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο, από τις 9:00 έως τις 13:00, εκτελούνται και αποστέλλονται έως τις 15:00. (ΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ με ΠΑΡΑΔΟΣΗ την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ)

Παραγγελίες που αποστέλλονται Σάββατο μετά τις 13:00, θα  εκτελούνται και θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη της εταιρίας.

 • Τέλος παραγγελίες που λαμβάνονται Κυριακή ή αργίες θα εκτελούνται και θα αποστέλλονται την πρώτη εργάσιμη της εταιρίας.

Μέσω της διαδικτυακή πλατφόρμας αγοράς προϊόντων από την ιστοσελίδα μας, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού παράδοσης που σας βολεύει, εφόσον τα χρονικά διαστήματα παράδοσης είναι ελεύθερα και μπορείτε να τα επιλέξετε.

Ελάχιστη παραγγελία ορίζονται τα 20,00€.

Από 20,00€ έως 40,00€ η αποστολή χρεώνεται με 3,90 (περιλαμβάνεται το Φ.Π.Α.)

Από 40,01€ και πάνω, η αποστολή της παραγγελίας είναι δωρεάν.

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να ολοκληρώσετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας και να επιλέξετε να παραλάβετε από το φυσικό μας κατάστημα, εντός του ωραρίου του φυσικού καταστήματος.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή 8:00 με 21:00.

Σάββατο 8:00 με 16:00.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή 8:00 με 21:30.

Σάββατο 8:00 με 17:00.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.perigaias.gr δεν ευθύνεται για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης που τυχόν μπορεί να προκύψει λόγω έκτακτων γεγονότων, ακατάλληλων καιρικών συνθηκών, δυσπρόσιτων περιοχών και γενικότερα λόγω καταστάσεων οι οποίες είναι εκτός λογικού ελέγχου του καταστήματος. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμο άμεσα, ο πελάτης ενημερώνεται τηλεφωνικά ή με e-mail.

Όλες οι αποδοχές αλλά και οι παραδόσεις των παραγγελιών σας, εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων . Η εταιρία μας δε φέρει καμία ευθύνη για ελλείψεις προϊόντων οι οποίες μπορεί να οφείλονται στη δυσχέρεια εφοδιασμού, εξάντληση αποθεμάτων, κ.λπ.. Αν υπάρξει οποιαδήποτε καθυστέρηση ή αδυναμία εκπλήρωσης, θα σας ενημερώσουμε για τις σχετικές ελλείψεις και μπορείτε να αντικαταστήσετε τα προϊόντα σε έλλειψη με κάποια άλλα ή να σας επιστρέψουμε τη διαφορά των χρημάτων από τα προϊόντα που βρίσκονται σε έλλειψη ή να ακυρώσετε ολόκληρη την παραγγελία και να σας επιστραφεί το ποσό που έχετε πληρώσει ηλεκτρονικά, στο ακέραιο.

Εάν, για οποιοδήποτε λόγο, αδυνατούμε να σας παραδώσουμε την παραγγελία σας στον τόπο τον οποίο μας έχετε υποδείξει, θα σας ενημερώσουμε για αυτή τη συνθήκη και για το τι θα πρέπει να κάνετε για να την παραλάβετε, σε συνεννόηση με την μεταφορική μας εταιρεία.

Εάν η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη για παράδοση και για λόγους που δεν οφείλονται σε δική μας υπαιτιότητα, η παραγγελία δεν έχει παραδοθεί εντός 10 ημερών, θα θεωρήσουμε ότι θέλετε να ακυρώσετε τη μεταξύ μας σύμβαση, θα προβούμε στην ακύρωση αυτή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση και θα σας επιστρέψουμε την αξία των προϊόντων τα οποία έχετε αγοράσει από την ιστοσελίδα μας. 

Δεδομένου ότι ανάμεσα στα προϊόντα μας συγκαταλέγονται και χύμα προϊόντα τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν ή που λήγουν σύντομα, ή που είναι ευπαθή και άρα ευαίσθητα προϊόντα, σας ενημερώνουμε ότι τα προϊόντα αυτά εξαιρούνται από το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων καθώς είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθούν ξανά.

Σε περίπτωση που, κατόπιν αυτού, επιθυμήσετε την επαναποστολή της παραγγελίας σας, συμφωνείτε ότι θα επωμιστείτε τα επιπλέον έξοδα αποστολής.

Η τιμή κάθε προϊόντος θα είναι αυτή που ορίζεται κάθε φορά στην ιστοσελίδα μας. Εάν διαπιστωθεί οποιοδήποτε λάθος στην τιμή κάποιου προϊόντος που έχετε παραγγείλει, θα σας ενημερώσουμε, χωρίς καθυστέρηση και θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να προβείτε εκ νέου στην παραγγελία σας, με τη σωστή τιμή προϊόντος ή να την ακυρώσετε. Οι τιμές μας περιλαμβάνουν Φ.Π.Α αλλά όχι τα έξοδα αποστολής, τα οποία προστίθενται στη συνολική τιμή όπως εμφανίζεται στην ενότητα Αποστολή Προϊόντων. Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, όμως, ενδεχόμενες αλλαγές δεν θα επηρεάσουν τις παραγγελίες για τις οποίες σας έχει ήδη αποσταλεί email Επιβεβαίωσης Παραγγελίας.

Πληρωμή

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, διαθέτουμε  τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής. Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, μπορείτε να αποκτήσετε τα προϊόντα μας, χρησιμοποιώντας έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Αντικαταβολή. Εξοφλείτε το ποσό της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή της στη διεύθυνση που έχετε ορίσει. Η εξόφληση γίνεται με μετρητά ή με τις συνεργαζόμενες πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες της επιχείρησης.
 • με τη χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Revolut, Discover, μέσα από τα ασφαλή συστήματα της Alpha Bank,
  Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
 • με PayPal. Η ιστοσελίδα έχει τη δυνατότητα να δεχθεί πληρωμές μέσω PayPal.
 • κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς και αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης στο e-mail: info@perigaias.gr

ALPHA BANK IBAN: GR9801407050705002002024195

EUROBANK IBAN: GR1302607010000790200181954

ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR8801722280005228041603274

ΕΘΝΙΚΗ IBAN: GR9801407050705002002024195

Οι παραγγελίες μας παραδίδονται ΑΜΕΣΑ και σύμφωνα με το "Ραντεβού" που έχετε ορίσει κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας. Αν υπάρξει οποιαδήποτε καθυστέρηση, σας ζητούμε συγγνώμη προκαταβολικά και σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με την εταιρία μας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Όταν επιλέξετε "Παραλαβή από το Κατάστημα", η σελίδα σας οδηγεί υποχρεωτικά στην πληρωμή με Χρεωστική/Πιστωτική κάρτα.

Προϊόντα Μεταβλητού Βάρους. Τρόπος Πληρωμής & Αποστολής

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει 2 βασικές κατηγορίες προϊόντων:

Α) Συσκευασμένα και

Β) Χύμα ή Μεταβλητού Βάρους όπως ονομάζονται.

Στα Προϊόντα Μεταβλητού Βάρους το βάρος των συγκεκριμένων προϊόντων ποικίλει και ως εκ τούτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί η τελική αξία της παραγγελίας σας.

Για την ορθή πληρωμή των online αγορών σας, στα Προϊόντα Μεταβλητού Βάρους, το τελικό ποσό της παραγγελίας θα προκύψει μετά την ολοκλήρωση και το ζύγισμα των Προϊόντων Μεταβλητού Βάρους.

Προϊόντα Μεταβλητού Βάρους που υπάγονται σε αυτή την περίπτωση θα βρείτε στις εξής κατηγορίες:

 • Λαχανικά (Λάχανα, Κολοκύθες, Σέλινο, Σελινόριζα, Σέλερι, Λαχανίδα, Μπρόκολα, Κουνουπίδια, Μανιτάρια χύμα, Δίχτυ Λεμόνια, Δίχτυ Κρεμμύδια Στιφάδο, Δίχτυ Πατάτες Baby κ.α.)
 • Φρούτα (Καρπούζια, Πεπόνια, Ανανάδες, Μάνγκο, Δίχτυ Πορτοκάλια, Δίχτυ Φιρίκια κ.α.)
 • Βιολογικά Λαχανικά (όλα τα είδη γιατί είναι συσκευασμένα κ.α.)
 • Βιολογικά Φρούτα (όλα τα είδη γιατί είναι συσκευασμένα κ.α.)
 • Τυροκομικά (Τυριά σε κεφάλι, Φέτα, Λευκά Τυριά κ.α.)
 • Αλλαντικά (Μπέικον κομμάτι, Ζαμπόν κομμάτι, Καβουρμάς κομμάτι κ.α.)
 • Ορεκτικά & Delicatessen (Ρέγγα, Λακέρδα, Χαλβάς κ.α.)

Στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ενδέχεται να προκύψει διαφορά στην αξία της, λόγω των Προϊόντων Μεταβλητού Βάρους. Η όποια διαφορά προκύψει θα  εξοφληθεί κατά την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο επιλογής σας ή κατά την παραλαβή της από το φυσικό μας κατάστημα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κατά την περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι ευδιάκριτο το μήνυμα που σας ενημερώνει αν το προϊόν που ενδιαφέρεστε ανήκει στην κατηγορία Μεταβλητού Βάρους. 

Ασφάλεια συναλλαγών

Η ιστοσελίδα www.perigaias.gr δεν διατηρεί τα στοιχεία της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σας.

Για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, η ιστοσελίδα www.perigaias.gr χρησιμοποιεί πιστοποιητικό ασφαλείας SSL.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών

"Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL).

Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Στοιχεία Πιστωτικής / Χρεωστικής Κάρτας

Η πιστωτική κάρτα που ο επισκέπτης / χρήστης θα χρησιμοποιήσει για την εξόφληση υπηρεσιών του ιστοτόπου, χρεώνεται μόνο για μία φορά και μόνο για τη συγκεκριμένη συναλλαγή. Ο ιστότοπος δεν ευθύνεται για τους όρους χρήσης προσωπικών δεδομένων που υιοθετούν οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί με τους οποίους συνεργάζεται για την ολοκλήρωση των εμπορικών συναλλαγών.